Kodama Camp wordt georganiseerd door een groep vrienden en iedereen is welkom. Daarom vinden wij het belangrijk dat de vakantie laagdrempelig is. Heb je vragen over Kodama Camp en hoe jij hier je leukste zomerweek kan beleven? Stuur ons eens een berichtje naar ons e‑mailadres of via onze socials!

Kodama Camp kan ook jouw favoriete week van het jaar worden, net als die van vele anderen. Al meer dan tien jaar lang zijn wij de vaste keuze voor heel veel anime- en gamefans. Dit zeggen onze kampeerders:

"Kodama Camp is altijd super gezellig en goed georganiseerd met allerlei spelletjes, activiteiten, lekker eten en nog veel meer. Gezellig een week kamperen met gelijk gestemde mafkezen. We kijken alweer uit naar de volgende zodra we thuis komen van de afgelopen Kodama."

Amy

“Games, marshmallows en heel veel gezelligheid. Op Kodama Camp kun je helemaal jezelf zijn. Het is al jaren een vast onderdeel van onze zomer!”

Roberto

“Kodama Camp is het ommetje op de fiets naar Ommen meer dan waard, voor de quiz, het flesjesvoetbal, en bovenal het kampeerplezier.”

Wouter