Hoe lang nog?

Even zien...

koop tickets

Kodama Camp 2024:

26-07-2024 t/m 02-08-2024

Kom kamperen met

nieuwe beste vrienden

Nieuwe vrienden, leuke activiteiten en helemaal jezelf zijn. Kodama Camp is de leukste kampeervakantie voor adolescenten en jongvolwassenen.

Je bent de hele week vrij om zelf te doen wat je wil, er zijn geen verplichtingen. Kodama Camp organiseert iedere dag meerdere activiteiten waar je aan mee kan doen, maar je kunt ook lekker ontspannen in onze gezamenlijke tent met spelletjes.

Lees meer

Al het leuke van een anime conventie

maar dan op vakantie

Op Kodama Camp komen ieder jaar anime- en gamefans uit heel Nederland bij elkaar voor:

  • Een week lang samen kamperen
  • Gezellige filmavonden
  • Toffe workshops en wedstrijden
  • Pizza maken, BBQ en noodleslurpen

Benieuwd hoe zo’n leuke week er uit komt te zien?

Lees meer

Het thema van dit jaar

Swords vs. sorcery

Ieder jaar heeft Kodama Camp een thema. Voorgaande jaren waren deze ‘Gaijin’, ‘Kaiju’ en ‘Matsuri’. Dit jaar staat de week in het teken van fantasy met Swords vs. Sorcery! Sluit je aan bij een gilde, laat je puntige oortjes zien en reis met ons af naar het magische rijk Kodama, temidden van het mythische woud nabij koninkrijk Ommen.

Lees meer

Wil je liever eerst weten of Kodama bij je past? Stuur eens een berichtje

Kodama Camp wordt georganiseerd door een groep vrienden en iedereen is welkom. Daarom vinden wij het belangrijk dat de vakantie laagdrempelig is. Heb je vragen over Kodama Camp en hoe jij hier je leukste zomerweek kan beleven? Stuur ons eens een berichtje naar ons e‑mailadres of via onze socials!

Kodama Camp kan ook jouw favoriete week van het jaar worden, net als die van vele anderen. Al meer dan tien jaar lang zijn wij de vaste keuze voor heel veel anime- en gamefans. Dit zeggen onze kampeerders:

"Kodama Camp is altijd super gezellig en goed georganiseerd met allerlei spelletjes, activiteiten, lekker eten en nog veel meer. Gezellig een week kamperen met gelijk gestemde mafkezen. We kijken alweer uit naar de volgende zodra we thuis komen van de afgelopen Kodama."

Amy

“Games, marshmallows en heel veel gezelligheid. Op Kodama Camp kun je helemaal jezelf zijn. Het is al jaren een vast onderdeel van onze zomer!”

Roberto

“Kodama Camp is het ommetje op de fiets naar Ommen meer dan waard, voor de quiz, het flesjesvoetbal, en bovenal het kampeerplezier.”

Wouter