Wat houdt het kamp in?

Kodama Camp is een gezellige, laagdrempelige kampeerweek in de bossen van Ommen met gelijkgestemden van ongeveer 18 tot 35 jaar. Vind je het leuk om te kamperen en lijkt het je wat om je aan te sluiten bij een groep van liefhebbers van anime, games, bordspellen en vergelijkbare interesses? Hier is ruimte voor iedereen om zich thuis te voelen en zichzelf te zijn!

Hoe ziet zo’n week eruit?

Bij Kodama Camp ga je een week lang kamperen, in een van onze mooie tipitenten of in je eigen tent. Tijdens deze week is er vooral ruimte voor iedereen om relaxed vakantie te vieren en te doen waar je zelf zin in hebt. Daarnaast organiseren we gedurende de week verschillende activiteiten waar je op vrijwillige basis aan mee kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan spelletjes, zowel in de partytent als in het bos, filmavonden en een Bingo. tipitent Kodama Camp

Wat is er te doen?

Spelletjes!

Bij Kodama Camp wordt altijd volop spelletjes gedaan. Er is sowieso altijd wel iemand te strikken voor een bord- of kaartspelletje of een potje Magic the Gathering. Daarnaast organiseren we bordspellencompo’s en is er een weekspel: met jouw eigen verzamelde deck kun je aan het einde van de week een poging doen om de Kodama Boss te verslaan!

Sportieve activiteiten

De bosrijke omgeving en het activiteitenveld lenen zich uitstekend voor sportieve spelletjes, zoals levend stratego, badminton en tafeltennis.

Creativiteit

Kodama Camp zit vol creatieve geesten en daarom organiseren we ook verschillende evenementen waar jij jouw creativiteit kwijt kunt! Denk aan tekenen, een origamiworkshop en een wedstrijd waarin we kijken wiens papieren vliegtuigje het verst vliegt. Bonuspunten voor het mooiste vliegtuigje!

Food events

Naast onze Kodama Keuken, waar je 2x per dag terecht kunt om lunch en avondsnacks te kopen, organiseren we ook tegen een kleine eigen bijdrage een barbecue en een pizza-avond. Daarnaast kun je ook meedoen aan de klassieker: de noedelslurp-competitie! Verbreek jij het record?

Avondactiviteiten

’s Avonds duiken we de partytent in voor een rustige filmavond met warme chocolademelk uit de keuken, een quiz of onze legendarische Bingo!

Matsuri

Ieder jaar organiseren we een festivaldag binnen ons thema: de Matsuri.

Traditioneel in thema van de zomerfeesten zullen wij leuke spelletjes, hapjes en winkelkraampjes opstellen voor een hele dag plezier