Kamperen op De Wolfskuil

De afgelopen 10 jaar wordt Kodama Camp georganiseerd op Camping de Wolfskuil, gelegen in het idyllische Ommen. Deze camping vormt de perfecte combinatie van natuur en voorzieningen. Kodama Camp heeft hier ieder jaar exclusief de beschikking over 2 aan elkaar gelegen velden. Daardoor hoef je het kampeerveld niet te delen met andere groepen.

De faciliteiten op Kodama Camp

Op Kodama Camp geniet je van de vrije natuur in één van de groenste streken van Nederland. Dit gaat echter niet ten koste van jouw gemak. Kodama Camp is namelijk voorzien van alle faciliteiten om jouw vakantie onvergetelijk te maken:

Eten en Drinken

Kodama Camp is in essentie zelfstandig kamperen met een gezellige groep nieuwe vrienden. Je kookt dus zelf je eten. Hiervoor kan je gebruikmaken van koel- en vrieskasten en zijn er een waterkoker en een koffiezetapparaat. Kodama Camp zelf heeft ook een keuken waar je tijdens de lunch en in de avond snacks, drankjes en meer kan halen. Ook organiseren we ieder jaar een BBQ-avond en een pizzadag met zelfgebakken pizza’s

Activiteiten

Kodama Camp organiseert iedere dag meerdere activiteiten; spelletjes, wedstrijden, workshops en meer. Daarnaast ben je vrij om gebruik te maken van onze grote gezamenlijke tent met ruimte voor ruim 50 mensen. Hier kan je overdekt aan tafels zitten voor een bordspelletje, om even te chillen of om spullen te pakken voor badminton, voetbal, tafeltennis, etc. Bij lekker weer zetten we een groot zwembad op en is er ‘s avonds een gezamenlijk kampvuur.

Faciliteiten

De velden van Kodama Camp bestaan uit vrije plaatsen en tipitenten. Bij aankomst meld je je bij de organisatie en mag je een plekje uitzoeken op één van de twee velden: het ‘rustveld’ en het ‘partyveld’. De namen spreken voor zich: op het ‘rustveld’ moet het na 23:00 stil zijn. Op het ‘partyveld’ mag je tot in de late uurtjes op een acceptabel volume met elkaar praten. Bijvoorbeeld rondom het kampvuur of na een filmavond.

Tipitenten

Let op: voor het komende jaar (Kodama Camp 2024) zijn onze tipitenten allemaal verhuurd! Je kunt dus geen tipi meer huren.

Kodama Camp beschikt ieder jaar over 8 grote tipitenten. Deze luxe tenten zijn perfect voor de kampeerder die wat meer luxe en vrijheid wil hebben. Je kan hier gemakkelijk in staan (in de nok is het ruim 3 meter hoog). Iedere tipi biedt plaats voor max. 8 kampeerders en is voor de gehele week te huur voor slechts €60. Dit kan je huren samen met je vrienden, met je partner, of gewoon lekker in je eentje! De Tipitenten bevinden zich aan het rand van het hoofdveld.

Technologie

Een kamp voor anime- en gamefans zou niet compleet zijn zonder onze technische faciliteiten. Zo beschikken we over:

  • Een beamer voor filmavonden en quizes.
  • Gratis oplaadkluisjes voor je telefoon, spelcomputer, powerbank, etc.
  • Een magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat.
  • Gedeelde koelkasten en vriezers voor koelelementen en boodschappen.

Transport en Locatie

Met de auto naar Kodama

Of je nu zelf rijdt of gebracht wordt, Kodama Camp is goed bereikbaar met de auto. De Wolfskuil ligt ten zuiden van Ommen en beschikt over een grote parkeerplaats bij de entree. Kampeerspullen kunnen uitgeladen worden bij het veld zelf. Let op: auto’s mogen niet het veld op.

Met de trein naar Kodama

Kodama Camp is ook goed bereikbaar met het OV. Je neemt de trein naar Ommen, waarna het ongeveer 15 minuten lopen is. Bus 81 naar Westerhaar kan je vanaf het station afzetten bij halte “Giethemer Kerkpad”, waarna het nog 7 minuten lopen is.

Vragen?

Heb je vragen over het vervoer van en naar Kodama Camp, neem dan even contact met ons op via Kodamacamp@gmail.com of onze sociale media.